BLOG

DTE I Cikk

Utánpótlásképzés Csongrád megyében!

Egy cég növekedésének kulcsfontosságú kérdése a folyamatos szakember utánpótlás, hiszen az üzleti stratégia megvalósításának feltétele.

A DTE Egyesület nem csak felkeresi a tehetségeket a munkadó számára, hanem Mentor Programunk által vezetői-utánpótlás képzést is biztosítunk számukra, annak érdekében, hogy összehangoljuk elképzeléseiket a vállalat célkitűzéseivel.

Nem csak az újonnan érkező munkatársat mentoráljuk tanácsadóink segítségével, de már meglévő munkatársak számára is fejlődési lehetőséget tudunk biztosítani, a folyamatos előrelépés eléréséhez. Tanácsadói szolgáltatás nyújtásához szükséges tanácsadói állományt a BossConnect 80 szakemberének bevonásával, valamint 8 főnyi helyi tanácsadóval biztosítunk.

Miért fontos ez?

A szervezet tagjai, akkor fognak kiemelkedő eredményeket elérni, ha egyensúlyban van az ő fejlődésük és motiváltságuk a cég elvárásaival és iránymutatásával. Ehhez kellő képpen ismernünk kell a csapatot és megfelelő pozíciókra kell kijelölnünk a legalkalmasabb embereinket. El kell érnünk a folyamatos motivált és innovatív légkört, úgy hogy abban mindenki jól érezze magát.

A 2020-ban indult Program a GINOP-5.1.7-17-2019-00356 pályázat keretein belül jöhetett létre. Mindenki számára elérhetőek vagyunk a honlapokon feltüntetett elérhetőségen, illetve a Mentor Programról bővebb információért keresse a https://bossconnect.com/ weboldalt.

Egyesület címe

6724 SZEGED, PACSIRTA U. 3/B.

Egyesület Telefonszáma

+36 20/215-8880

Egyesület EMAIL címe