BLOG

DTE I Cikk

Üzleti tanácsadás!

A DTE Egyesület a BossConnect-tel közösen megalkotta új tanácsadói szolgáltatását, melynek legfőbb törekvése a Csongrád megyei régió és környékén lévő vállalkozások és dolgozóik teljesítményének és eredményének növelése.

Tanácsadóink több éves szakmai tapasztalataikkal támogatják a komplett vállalati szervezetet, illetve azok egyes részegységeinek működését és hatékonyságnövelését, iparág-specifikus szolgáltatásokkal segítik az ügyfeleket az értékteremtésben és a profitnövekedésében.

Az üzleti tanácsadás elgondolásának első lépésként a konkrét igények felmérését követően a tanácsadó, a  legjobb tudása szerint megoldást ad az adott problémára, a célok megvalósítására vagy az üzleti hatékonyság növelésére vonatkozó kérdésekre.

A BossConnect szakértői gárdája, olyan cégvezetőkből vagy nagyvállalati felsővezetőkből áll, akik külsős szakértőként megfelelő tudással rendelkeznek ahhoz, hogy az ügyfél a tanácsadást követően elérje kitűzött céljait, ezáltal cége és dolgozói is sikeresebbé váljanak.

A 2020-ban indult Program a GINOP-5.1.7-17-2019-00356 pályázat keretein belül jöhetett létre. Mindenki számára elérhetőek vagyunk a honlapokon feltüntetett elérhetőségen, illetve a Mentor Programról bővebb információért keresse a https://bossconnect.com/ weboldalt.

Egyesület címe

6724 SZEGED, PACSIRTA U. 3/B.

Egyesület Telefonszáma

+36 20/215-8880

Egyesület EMAIL címe